Vijf redenen om aanwezig te zijn op het internet

Het internet heeft een nieuwe dimensie gegeven aan zaken doen. Bent u nog niet aanwezig op het wereldwijde web? Vraagt u zich af: Waarom een website? Dan introduceert Webbits u graag, uiteraard met de nodige kennis van zaken.

Er zijn tientallen goede redenen waarom u een website nodig hebt. Webbits zet de vijf belangrijkste voor u op een rij.

 

  1. Geen website, geen zichtbaarheid. Het internet is de eerste plaats waar men naar uw bedrijf zoekt. Bovendien zullen andere websites naar uw site verwijzen, wat doeltreffende en gratis publiciteit is. Bent u onvindbaar op het web, dan loopt u met zekerheid klanten mis.
  2. Een website is betaalbaar voor elk bedrijf, groot of klein. Radio-, print- en tv-commercials kosten handenvol geld, maar zijn niet per se doeltreffender. Met een op maat gesneden website – voor ieders budget - vergroot Webbits uw kans op succes.
  3. Een website is altijd bereikbaar. De klant wil alles gisteren. Is de gewenste informatie niet onmiddellijk beschikbaar dan verliest hij zijn interesse, of erger, dan gaat hij elders op zoek. Het internet slaapt nooit. Vergelijk uw website met een promoteam dat de klok rond voor u aan het werk is. Nooit in de geschiedenis was een marketingmedium zo bereikbaar.
  4. Wereldwijde publiciteit. Waarom zou u uw business beperken tot een straal van vijftien kilometer rond uw bedrijf? Via een website is uw bedrijfsinformatie te consulteren van over de hele wereld.
  5. E-commerce. Dit vijfde punt is uiterst belangrijk als u uw producten en diensten wil verkopen via het internet. Webbits biedt e-shops die voldoen aan alle specifieke eisen van elk soort bedrijf. Online bestellen, veilig betalen, factureren... Het behoort na een kennismakingsgesprek met Webbits allemaal tot de mogelijkheden.

 

Kortom, doe een kleine inspanning om te zien welke mogelijkheden het wereldwijde web biedt voor uw bedrijf. De eerste stap hebt u reeds gezet door onze website te bezoeken. Wordt, met de knowhow van Webbits, een speler op het grootste terrein dat er vandaag is: het internet.

Is uw bedrijf al aanwezig op het internet?

Neem contact met ons op en neem de best mogelijke start

Top